Raktározás

  Gászler Kft. az M0-s autóút mellett egy 25.000 m2 alapterületű saját tulajdonú nyitott raktárral rendelkező cég, ahol a legkorszerűbb körülmények k...

Raktározás

Fuvarozás

Saját járműparkunk túlnyomórészt 24 tonnás teherbírású nyerges szerelvényekből áll, amelyekkel végezzük a napi szállítási feladatokat. ...

Fuvarozás

Cégünk

A Gászler Fuvarozási és Kereskedelmi Kft. 1991-ben alakult Budapesti székhellyel. Kezdetben az alkalmazottak száma mindössze 5 fő volt. A cég napjainkban 180 embert foglalkoztat. A vállalkozás jelenleg 2 telephellyel rendelkezik. Az egyik Ecseren, itt található a cég központi irodája, a másik pedig Budapesten, ahol a vállalkozás javító bázisa érhető el.

A társaság főtevékenysége közúti teherszállítás és szállítmányozás. A szállítmányozás belföldi és nemzetközi viszonylatban is zajlik. Nemzetközi fuvarozást az EU országaiban végezzük. Azonban a piaci igényeknek megfelelően más relációkban is képesek vagyunk a fuvarozási feladatok magas szintű teljesítésére. 

Az eszközállományban fellelhető kisebb teherbírású tehergépjármű, valamint számos önrakodó, siló, hűtő, ponyvás, illetve nyitott tehergépjármű. A vállalat környezettudatosságát jellemzi, hogy az elmúlt években végrehajtott flottafejlesztés következtében tehergépjárműveink túlnyomó része már teljesíti az EURO 5EEV-s, illetve néhány már az EURO 6-os környezetvédelmi normát is. A fenti járművek, mind műszakilag, mind esztétikailag is minden igénynek megfelelnek, rendelkeznek a közúti fuvarozáshoz szükséges engedélyekkel és hatósági tanúsítványokkal. Szerződés alapján ezen felül az egész ország területére kiterjedő alvállalkozói hálózattal is rendelkezünk.

Tudatos és megrendelő központú tevékenységünknek, valamint a jól felépített szolgáltatási rendszerünknek és nem utolsó sorban alkalmazottaink szakértelmének köszönhetően folyamatosan és dinamikusan fejlődünk.