Raktározás

  Gászler Kft. az M0-s autóút mellett egy 25.000 m2 alapterületű saját tulajdonú nyitott raktárral rendelkező cég, ahol a legkorszerűbb körülmények k...

Raktározás

Fuvarozás

Saját járműparkunk túlnyomórészt 24 tonnás teherbírású nyerges szerelvényekből áll, amelyekkel végezzük a napi szállítási feladatokat. ...

Fuvarozás

Raktározás

A Gászler Kft. az M0-s autóút mellett egy 25.000 m2 alapterületű saját tulajdonú nyitott raktárral rendelkezik, ahol a legkorszerűbb körülmények között nyílik lehetőség szabadtéren elhelyezhető áruk tárolására. Jelenleg a területen az egyik vezető építőanyag gyártó cég regionális, DDC cementterminál Ecser raktárát üzemeltetjük.

A raktározási munka folyamatosságát korszerű eszközökkel, szakképzett munkaerővel biztosítjuk. A raktározási feladat mellett lehetőség van a megbízó igényei szerinti komissiózási munka végrehajtására is. A raktár korszerű kamera rendszerrel van felszerelve, illetve 24 órás biztonsági szolgálat védi a megbízók értékeit.

A raktár területén lehetőség van, 40 tonnás szerelvényekkel érkező áru kisebb össztömegű, vagy behajtási engedéllyel rendelkező tehergépjárművekre történő átrakására, amelyekkel Budapest súlykorlátozás alá eső övezeteibe is el tudjuk juttatni megbízóink áruját, valamint budapesti átadás, beszállítás is megoldható.