Transport

Saját járműparkunk túlnyomórészt 24 tonnás teherbírású VOLVO típusú nyerges vontatóból áll, ezekkel végezzük a napi szállítási feladatokat. Az eszkö...

Transport

Storage

A Gászler Kft. az M0-s autóút mellett egy 25.000 m2 alapterületű saját tulajdonú nyitott raktárral rendelkezik, ahol a legkorszerűbb körülmények köz...

Storage

Our company

A Gászler Fuvarozási és Kereskedelmi Kft. 1991-ben kezdte meg tevékenységét, 5 fős létszámmal. Jelenleg a cég 130 embert foglalkoztat. A vállalkozás 2 telephellyel rendelkezik Budapesten, itt található a cég központi irodája, ill. javítóbázisa, és Ecseren ahol a raktározási tevékenységet végezzük.

A társaság fő profilja közúti teherszállítás, szállítmányozás, belföldi és nemzetközi viszonylatban. Nemzetközi fuvarozást főként Szlovákia, Románia irányában végzünk, azonban a piaci igényeknek megfelelően más relációkban is képesek vagyunk a fuvarozási feladatok magas szintű teljesítésére.

Mindemellett az ecseri telephelyen az egyik vezető építőanyag gyártó cég délpesti regionális raktárát üzemeltetjük.

Szolgáltatási színvonalunk minőségét, és annak fokozatos javítását a 2003-ban bevezetett és azóta hatékonyan működtetett ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer biztosítja. A minőségbiztosítási rendszer hatékony működésének bizonyítéka, hogy az idei évben megszereztük az ISO-9001:2008 szabvány szerinti minősítést. Számítógépes hálózatunkon működő integrált ügyviteli rendszerünk, valamint a járműveken működő GPS alapú járműkövető rendszer, és mobiltelefon megbízóink magas szintű információs igényeinek kielégítését teszi lehetővé Partnereink megelégedésére cégünk 24 órás diszpécser szolgálattal is rendelkezik.

A vállalat környezettudatosságát jellemzi, hogy az elmúlt években végrehajtott flottafejlesztés következtében tehergépjárműveink egy része már teljesíti az EURO 5-s környezetvédelmi normát.