Transport

Saját járműparkunk túlnyomórészt 24 tonnás teherbírású VOLVO típusú nyerges vontatóból áll, ezekkel végezzük a napi szállítási feladatokat. Az eszkö...

Transport

Storage

A Gászler Kft. az M0-s autóút mellett egy 25.000 m2 alapterületű saját tulajdonú nyitott raktárral rendelkezik, ahol a legkorszerűbb körülmények köz...

Storage

Storage

RaktározásA Gászler Kft. az M0-s autóút mellett egy 25.000 m2 alapterületű saját tulajdonú nyitott raktárral rendelkezik, ahol a legkorszerűbb körülmények között nyílik lehetőség szabadtéren elhelyezhető áruk tátolására.Jelenleg a területen az egyik vezető építőanyag gyártó cég délpesti regionális raktárát üzemeltetjük.

A raktározási munka folyamatosságát korszerű eszközökkel, szakképzett munkaerővel biztosítjuk. A raktározási feladat mellett lehetőség  van a megbízó igényei szerinti komissiózási munka végrehajtására is.

A raktár korszerű kamera rendszerrel van felszerelve illetve 24 órás biztonsági szolgálat védi a megbízók értékeit.

A raktár területén lehetőség van, 40 tonnás szerelvényekkel érkező áru kisebb ösztömegű, vagy behajtási engedéllyel rendelkező tehergépjárművekre történő  átrakására, amelyekkel Budapest súlykorlátozás alá eső övezeteibe is el tudjuk jutttatni megbízóink áruját.