Raktározás

Az ecseri telephely az M0-s autóút mellett egy 25.000 m2 alapterületű saját tulajdonú nyitott raktár, ahol a legkorszerűbb körülmények között nyílik l...

Raktározás

Fuvarozás

Az eszközállományban fellelhető kisebb teherbírású tehergépjármű, valamint számos siló, hűtő, ponyvás, illetve nyitott tehergépjármű. A vállalat körny...

Fuvarozás

Raktározás

Az ecseri telephely az M0-s autóút mellett egy 25.000 m2 alapterületű saját tulajdonú nyitott raktár, ahol a legkorszerűbb körülmények között nyílik lehetőség szabadtéren elhelyezhető áruk tárolására. 

A raktározási munka folyamatosságát korszerű eszközökkel, szakképzett munkaerővel biztosítjuk. A raktározási feladat mellett lehetőség van a megbízó igényei szerinti komissiózási munka végrehajtására is. A raktár korszerű kamera rendszerrel van felszerelve, illetve 24 órás biztonsági szolgálat védi a megbízók értékeit.

A raktár területén lehetőség van, 40 tonnás szerelvényekkel érkező áru kisebb össztömegű, vagy behajtási engedéllyel rendelkező tehergépjárművekre történő átrakására, amelyekkel Budapest súlykorlátozás alá eső övezeteibe is el tudjuk juttatni megbízóink áruját, valamint budapesti átadás, beszállítás is megoldható.